Velká soutěž o 4x NAS Lenovo: vyhlášení výherce 3. kola

4. 7. 2014 | 0

Výherce 3. kola soutěže o NAS Lenovo

Tuto neděli (29. 6.) tradičně o půlnoci skončilo předposlední, třetí kolo velké soutěže o 4x NAS Lenovo, kterou jsme připravili společně se společnostmi Lenovo a Western Digital. Jaké jsou správné odpovědi, kolik soutěžících se zúčastnilo a kdo vyhrál NAS Lenovo Iomega IX4-300d s 4x1TB disky?

 

Před měsícem a půl, 14. května jsme ohlásili velkou soutěž o 4x NAS Lenovo, do níž věnovaly ceny společnosti Lenovo a Western Digital. Podrobněji již v samotném vyhlášení soutěže, ve kterém naleznete rovněž zadání soutěže, informace o výhrách, podmínky a tipy, jak nepřijít o možnost vyhrát.

 

Třetí kolo soutěže probíhalo tradičně stejně jako dvě kola předchozí: zahájeno bylo v pondělí, 23. 6., a probíhalo celý týden až do nedělní půlnoci, 29. 6. Soutěžící měli za úkol správně odpovědět na pět soutěžních otázek, odpovědi na ně bylo možné nalézt v představení NAS serveru Lenovo Iomega IX4, ale také ve třetím dílu seriálu článků o NAS, který se věnoval aktuální nabídce NAS Lenovo. Dále bylo nutné odpovědět na tipovací otázku – odhadnout počet návštěvníků blogu, kteří se zúčastní v tomto kole soutěže.

 

Tipovací otázka: počet soutěžících

Zdá se, že počet soutěžících se nám již začíná “stabilizovat”, v tomto kole se totiž zúčastnilo celkem (přesně) 260 návštěvníků (stejně jako minule jsme započítali pouze jednu odpověď od každého, čili posílat nám 5 či 8 odpovědí se stejným jménem nemá smysl). Platných soutěžních odpovědí (tedy odpovědí, které obsahovaly správné odpovědi na soutěžní otázky a nechyběly náležitosti jako tip nebo identifikace účastníka; zároveň tyto odpovědi byly od českých čtenářů – celkem 15 odpovědí ze Slovenska jsme bohužel nemohli uznat, viz zadání soutěže) bylo 244. Správných platných odpovědí přišlo celkem 163.

 

Správnou odpovědí na tipovací otázku tedy bylo 260. Stejně jako v minulých kolech děkujeme soutěžícím, kteří nám věřili natolik, že tipovali tisíce či dokonce desetitisíce účastníků – lichotí nám to!

 

V tomto kole jsme měli dokonce “plichtu” – zhruba 8 soutěžících odpovědělo velmi blízko číslu 260 (ač nikdo netrefil přesných 260), dva soutěžící dokonce shodně tipovali 259. Nakonec jsme dle pravidel vybrali jednoho výherce dle data a času doručení odpovědi.

 

Soutěžní otázky: správné odpovědi

Níže už naleznete správné odpovědi na soutěžní otázky:

 

1. Na jakém parametru záleží, pokud chceme, aby NAS podporoval co nejvíce uživatelů?

    c. na výkonu (procesor, operační paměť RAM)

 

2. K jakému účelu slouží u NASu vestavěný VGA port?

    b. pro připojení obrazovky pro správu NASu a monitorování pomocí IP kamer

 

3. Jsou disky u IX4 za chodu vyměnitelné pomocí tzv. hotswap?

    a. ne

 

4. Pro jaký segment je IX4 primárně určena?

    c. náročné domácnosti a malé firmy

 

5. Umožňuje IX4 nahrávat uložená videa na YouTube?

    a. ano, pokud máme vytvořenou YouTube složku na NASu

 

Vyhlášení výherce

Lenovo Iomega IX4-300d + 4x1TB WD Red

Výhercem druhého kola velké soutěže o 4x NAS Lenovo,

a tedy domácího čtyřdiskového NAS serveru Lenovo Iomega IX4-300d,

se čtyřmi 1TB disky WD Red se stává:

 

Jarmila Moťková z Hvozdu

 

Odpověděla správně na všechny soutěžní otázky a její tip byl suverénně nejblíže počtu soutěžících a byl doručen nejdříve: 259

 

Další kolo…

Neměli jste ani tentokrát štěstí? Poslední šanci vyhrát NAS server Lenovo máte ve 4. kole velké soutěže o 4x NAS Lenovo, ve které soutěžíme o profesionální model PX2-300d se dvěma 2TB disky WD Red, jehož hodnota na trhu se momentálně pohybuje kolem 17 000 Kč! Poslední kolo soutěže startuje co nevidět!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky