Velká soutěž o 4x NAS Lenovo

14. 5. 2014 | 2

Velká soutěž o 4x NAS Lenovo

Za podpory společností Lenovo a Western Digital pořádáme velkou soutěž o čtyři NAS servery Lenovo plně vybavené disky WD Red! Soutěž bude spojená s paralelně vycházejícím seriálem článků právě o NAS, odpovědi na soutěžní otázky najdete v nich.

 

Jak jsme již dříve informovali, Lenovo spojilo síly s EMC (Iomegou) a naplno se vrhlo na trh se síťovými uložišti (jinak známými jako NAS či NAS servery). V dnešní době už jsou NAS Lenovo v České republice běžně dostupné jak u distributorů, tak v běžných obchodech a e-shopech, a to jak ve verzích pro domácnosti, tak v pokročilých, firemních provedeních.

 

Při té příležitosti se na Lenovo Blogu CZ objeví seriál článků, který NAS servery představí, nastíní jejich vlastnosti, možnosti a schopnosti, představí nabídku společnosti Lenovo a některé modely NAS si dokonce otestujeme (některé jsme již testovali), chybět nebudou ani „unboxing“ videa.

 

Zadání soutěže

Oproti dřívějším soutěžím bude tato jiná – potěší každého, kdo není zrovna tvůrčím typem. Tentokrát nebudete posílat umělecké výtvory, ale „pouze“ odpovědi na vědomostní soutěžní otázky, které budou doplněny otázkou tipovací. Všechny soutěžní otázky se budou vázat na články, které budeme o NAS serverech Lenovo vydávat pravidelně v průběhu května a června. Pokud tedy články přečtete, neměli byste mít s odpověďmi žádný problém.

 

Soutěž bude probíhat ve čtyřech samostatných kolech (každé kolo bude mít odlišné otázky a odlišnou soutěžní dobu), v každém kole bude na základě správných odpovědí a nejlepšího tipu možnost vyhrát jeden NAS server Lenovo vybavený spolehlivými disky WD Red speciálně určenými pro úložiště NAS. Odpovědi se budou vždy zasílat na e-mailovou adresu soutez@lenovoblog.cz, uveďte vždy také ideálně své celé jméno a alespoň město, ze kterého pocházíte (pokud uvedete celou adresu a další kontaktní údaj, usnadníte ním práci a urychlíte případné odesílání výhry).

 

Otázky, doba soutěže i výhry budou určeny pro každé kolo samostatně. Sledujte proto pravidelně Lenovo Blog CZ, ale také naše účty na sociálních sítích (Facebook, Google+, Twitter).

 

Jednotlivá kola soutěže a výhry

1. kolo: Jednodisková domácí Lenovo Iomega EZ Media 2TB

EZ Media

1. kolo probíhalo od 19. do 25. 5. 2014,

výherce: Karel Stehno, Praha

Zadání 1. kola | Výherce a správné odpovědi


 

2. kolo: Dvoudisková domácí Lenovo Iomega IX2-300d + 2x1TB WD Red

IX2

2. kolo probíhalo od 2. do 8. 6. 2014,

výherce: Vojtěch Burian, Valašské Meziříčí

Zadání 2. kola | Výherce a správné odpovědi


 

3. kolo: Čtyřdisková domácí Lenovo Iomega IX4-300d + 4x1TB WD Red

IX4

3. kolo probíhalo od 23. do 29. 6. 2014,

výherce: Jarmila Moťková, Hvozd

Zadání 3. kola | Výherce a správné odpovědi


 

4. kolo: Dvoudisková profesionální LenovoEMC PX2-300d + 2x2TB WD Red

PX2

4. kolo probíhalo od 7. do 13. 7. 2014,

výherce: Marek Novotný, Praha

Zadání 4. kola | Výherce a správné odpovědi


 

WD Red

Všechna úložiště NAS v soutěži

vybavena pevnými disky WD Red.

 

Další informace

Kompletní znění podmínek soutěže naleznete zde.

 

Soutěž se vztahuje pouze na české návštěvníky blogu!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky